Wij geloven in...

/ Jouw groei en ambitie stimuleren / Jou, jouw systeem en jouw team ondersteunen
/ Oplossingen die écht voor jou werken

Jij zet jouw klanten en medewerkers centraal.
Wij ook.

De zee zit vol met vissen die CRM-systemen bouwen. Elke vis kiest welke rol ze willen spelen in het leven van hun klanten: adviseur, ontwikkelaar, projectmanager, leverancier of – in ons geval – een partner. Als partner werken we niet van begin tot einde met je samen, omdat we niet geloven dat er een begin of einde is aan een sterke samenwerking. Samen zetten we eerst een paar stappen terug om te bepalen waar we beginnen en jouw bedrijf is nooit echt klaar met groeien, toch?

We helpen je om jouw groei te versnellen, met slimme tools om je medewerkers te begeleiden op basis van Microsoft Technologies.

Onze visie in actie

Een duidelijke visie hebben is een startpunt, die visie omzetten in actie is waar de magie begint. Als partners nemen we jou en je team mee voor de hele reis, want met onze projecten gaan we een stuk verder dan jouw vraag.

Het is niet gemakkelijk om een organisatie – en de problemen waarmee ze geconfronteerd wordt – meteen te begrijpen. Vaak zitten onze klanten zelf nog met de handen in het haar. Daarom gebruiken we verschillende methoden om je uitdagingen te identificeren, beschrijven en visualiseren. Het doel? Je customer experience en algemene efficiëntie verbeteren en ontdekken of je huidige CRM-processen nog steeds overeenkomen met je doelen.

Bij Sparkfish houden we niet van statische trage projecten. Dat betekent dat we al beginnen te bouwen wanneer we nog midden in de analyse zitten. Deze agile aanpak creëert een feedbacklus waarmee we nauw met je kunnen samenwerken en in real time kunnen optimaliseren. Als het gaat om jouw klantprocessen, zullen we Dynamics 365 Customer Engagement-tools gebruiken. Als het een intern proces is dat je moet optimaliseren, is er veel dat we kunnen doen met Power Apps.

Elke dag lanceer je nieuwe initiatieven en projecten – zoals CRM – om je prestaties te verbeteren, winst te verhogen en je concurrentievoordeel te vergroten. Kortom: je zet verandering in gang. Het is dan ook logisch dat je wil dat die verandering ook efficiënt wordt uitgevoerd.

Natuurlijk is er een technische kant aan het implementeren van een nieuw systeem, maar we kijken ook naar de menselijke kant. Met de juiste training en ondersteuning helpen we jouw medewerkers om de veranderingen in hun werk te begrijpen én te omarmen.

Zoals het gezegde luidt: Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen…