Het
Systeem.

Dynamics 365 Customer Engagement, Power Platform, Power Apps en Power Automate. Welke heb jij nodig?

Dat ontdekken we samen.

Wil je een efficiënter, gestroomlijnder en zorgelozer bedrijf? Een sterke CRM-aanpak of interne procesoptimalisatie helpt je daarbij.

Met andere woorden, wij helpen je daarbij.

Customer Engagement Omdat jouw groei afhankelijk is van jouw klanten

Dynamics 365 Customer Engagement beperkt zich niet langer tot enkel verkoop-, ondersteunings- of serviceprocessen. Tegenwoordig anticipeert het ook op de noden van je klanten en zorgt het ervoor dat je gemakkelijk met hen in contact blijft. Want dat is nog altijd de beste manier om blijvende relaties en loyaliteit te bouwen.

Wij kunnen je helpen met Dynamics 365 voor:
● Verkoop
● Customer service
● Field service
● Projectbeheer
● Customer insights

Interne processen Want jij wil grotere vissen vangen, toch?

Je wilt dat jouw bedrijf soepel draait, zodat jij je op je werk kunt concentreren. Dat begrijpen we. Met de nieuwe generatie van Office 365 en Power Platform kunnen we apps op maat voor je bedrijf, team en behoeften bouwen.

Wat kun je verwachten: Professionele tools en apps om – gemakkelijk en automatisch – de mensen in jouw bedrijf op elk moment, overal en op eender welk apparaat te verbinden.

De systemen waarmee we werken binnen het Power Platform:
● Power Apps
● Power Automate
● Data Connectors
● Dataverse

We zorgen ervoor dat elk systeem dat we bouwen succesvol kan overgenomen worden door jouw team. Omdat we geloven dat CRM je werk gemakkelijker zou moeten maken, niet moeilijker. Ontdek hoe een samenwerking met ons eruitziet van (voor het) begin tot (lang na het) eind.

Bij Sparkfish
kijken we niet alleen naar de technische kant van het project.

Onzeker?

Weet je niet zeker welk systeem geschikt is voor jou? Dat is helemaal prima! Tijdens een van onze workshops bepalen we samen welke obstakels in jouw bedrijf overwonnen moeten worden. Vervolgens bouwen we de juiste oplossing in Dynamics 365 of Power Platform.

Onze betrouwbare partners